AVOIR LA PLUS BELLE TABLE DE NOËL

De mooiste kersttafel: die dek je zo!

Het ultieme kerstgevoel, dat krijg je toch als je binnenloopt bij een perfect gedekte kersttafel. Dus: aan jou om de tafel dit jaar ook zo mooi te dekken. Wij helpen je met het dekken van jouw mooie kersttafel.

1. Servizi Mooi!

De perfecte kersttafel... Het begint bij mooie bordjes in verschillende maten en verschillende formaten wijn- en waterglazen. Effen kleuren, verschillende kleurtjes. Het kan allebei ontzettend leuk zijn. Speel hier maar eens mee.

2. Menu speciale

Het is net alsof je in een echt restaurant zit als je het menuutje voor je ziet op je bord. Je kan al een mooi menu made met plastic trasparente di un bezoekje brengen aan de Action e knutselspulletjes als stempels, stickers, strikjes, gekleurd papier halen.

3. Servito

Un servetje con un naamkaartje, un servet con uno strikje, un servetten con un persoonlijke boodschap, con un bloemetje di zuurstokje aan... Het ziet er kei gezellig uit!

4. Naamkaartjes

Je voelt je extra welkom en speciaal als er al een plekje gereserveerd is voor jou aan tafel. En het kan zo simpel zijn zoals je ziet. Een blaadje en hier de naam opschrijven. En het ziet er zo leuk uit!

5. Bloemen

Breng nog anche snel een bezoekje aan de bloemist, want bloemen kunnen de tafel helemaal afmaken. Lekker fris, gezellig en super kerstachtig, zeker als je er nog wat kerstballen in verstopt!

6. Caldo kaarsjes

Che cosa è un tafel nou zonder kaarsen? Hoe meer hoe beter, zouden we zeggen. Het creëert natuurlijk heel veel sfeer, of niet dan?

7. Kersttakjes

Heel gemakkelijk en het ziet er zo leuk en feetelijk uit! Gewoon anche wat takjes halen en deze op de bordjes leggen. Als dit jullie toch niet in de kerstsferen brengt....

8. Tocco finale

Er zijn nog zoveel leuke dingetjes te bedenken die een extra toevoeging zijn aan je tafel. Wat lampjes in het midden, een kurk met kersttakje in voor in de wijnfles of gewoon een leuke vaas met kerstballen.

9. Per i bambini

Kindjes houden van kleurtjes. Dus wil jij jouw kindjes gelukkig maken? Laat je dan inspireren door dit super leuke voorbeeld.

Vi auguriamo un Buon Natale! Geniet van de tafel, het eten en elkaar! ?

De leukste ideeën voor nieuwe kersttradities met je kinderen!

Ook niet geheel onbelangrijk: het kerstmenu voor op die prachtige tafel van je. Laat je ispirare porta deze 9 heerlijke (vega) ideeën voor jouw kerstdiner.

Suggerimento: komt er een baby aan? Hoe leuk is het om na het kerstdiner samen naar de kleine te kijken? Met de Babywatcher maak je zelf thuis echo's en deel je de beelden gemakkelijk.


Baby watcher

La tua ecografia a casa

Il Babywatcher contiene tutto il necessario per eseguire le scansioni della gravidanza a casa.

Questo weekend del Black Friday sconto del 10%!

Noleggio Babywatcher